Atelier eSTé Arnhem
Sieraden voor een speciaal momentAtelier eSTé Arnhem

Een dierbaar Moment vereeuwigd in een Sieraad 
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website: welkom!
Na het behalen van mijn diploma Goudsmeden (2008-2012) aan de Vakschool Schoonhoven en na ruim 10 jaar aan ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde goudsmederijen en juweliers, heb ik besloten mijn eenmanszaak te starten.Bij Atelier eSTé Arnhem

 

draait alles om ambacht & passie. Hier mag ik dagelijks werken aan prachtige creaties. Om een uniek en persoonlijk sieraad voor u te ontwerpen is voor mij het mooiste dat er is! Uw verhaal voedt mijn creativiteit! Waarschijnlijk daardoor heb ik een speciale liefde voor gedenk- of herinneringssieraden met as, een vingerafdruk of gravureVraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 Bij Atelier eSTé Arnhem

 

kunt u ook terecht voor reparatiecontrole 
of onderhoud van uw sieraad!
Heeft u specifieke wensen? Samen bespreken wij die om zo tot dat ene unieke sieraad te komen dat het beste bij u pastMijn toewijding aan het vak en ambacht gaat voor alles! 

As-ring  ‘Langs de Maas’ 

Deze bewuste ring was ook voor mij een hele bijzondere ervaring aangezien ik beiden ook ken als bijzonder fijne en warme mensen! Het golfpatroon is een stilistische voorstelling van de Maas. De bootvormige diamant stelt het zo gekoesterde zeilbootje voor van meneer...zeilend over de Maas naar zijn geliefde echtgenote... 💝

Onze extra Service

 

Mijn service gaat verder dan de gemiddelde juwelier of goudsmederij: als het de voorkeur heeft kom ik op afspraak bij u thuis. In de praktijk blijkt het dat sommigen het fijner vinden hun verhaal in ‘eigen vertrouwde omgeving’ te doen. Geeft u dat gerust aan! 
Ik neem de tijd om met u kennis te maken en uw verhaal gaandeweg om te zetten naar een sieraadontwerp.
Ook wanneer u de ‘laatste’ handeling, zoals het bijzetten van as van uw dierbare, het liefst in uw eigen vertrouwde omgeving wilt laten plaatsvinden is dat voor Atelier eSTé Arnhem geen enkel probleem. U krijgt alle ruimte voor uw eigen wensen hierin. En mocht de as-bijzetting te lastig zijn, dan ben ik in de buurt om u te assisteren.

Een dierbare vriendin met de Spiky Dog Collar om. En een trotse goudsmid🤗